Search
Close this search box.

Fondacija Konrad u Vitezu: “Priprema za opće izbore 2022”

Proteklog vikenda u Etno Selo “Čardaci” održan je seminar “Priprema za opće izbore 2022.” pod pokroviteljstvom Fondacije Konrad Adenauer Sarajevo

U poznatom turističkom naselju i Etno Selo “Čardaci” u Vitezu okupili su se kandidati HDZ 1990 Županije Središnja Bosna za predstojeće opće izbore. Osim druženja i razgovora, HDZ 1990-ovci su došli održati seminar namijenjen svim kandidatima s temom “Priprema za opće izbore 2022” te se upoznati sa svim aktivnostima koje prethode u izbornoj kampanji. Seminar je održan pod pokroviteljstvom dugogodišnjeg partnera Fondacija Konrad Adenauer Sarajevo uz organizaciju Političke akademije HDZ 1990.

U sklopu seminara održana su dva predavanja. Prvo predavanje održao je prof. Josip Križanović, koji je nastojao približiti Strategiju izbornog marketinga i društvenih medija. Drugo predavanje održao je predsjednik Županijskog odbora Anto Bilić, osvrnuvši se na statistički dio i analizu dosadašnjih rezultata.

Završetak seminara bio je predviđen za pojedinačno predstavljanje svih kandidata/kandidatkinja uz kratko obraćanje. Sigurni smo da ćemo ostvariti dobar rezultat i dati novu svježinu našoj Županiji.

Na kraju seminara, Anto Bilić, predsjednik ŽO HDZ 1990 istaknuo je da će oni koje ćemo povesti s nama biti samo oni koji žele dobro županiji i da je međusobna sinergija općinskih organizacija najpotrebnija u ovom trenutku ako želimo ostvariti zacrtane ciljeve.

Čeka nas teška jesen, ali izborit ćemo se. Na izbore izlazimo pobijediti i sve što nas zanima je to da nam date povjerenje. Bit ćemo spremni.