Search
Close this search box.

HDZ 1990 okupila članove i simpatizere na druženju u Kupresu

Posjetom Kupresu i održavanjem druženja s članovima i simpatizerima, HDZ 1990 je nastavila predizborne aktivnosti u Hercegbosanskoj županiji. Druženje je održano na šumarskoj kući Ratkovine kod Stolina vrila. Pored članova iz Kupresa, druženju su prisustvovali kandidati HDZ 1990 za sve razine vlasti na čelu s dr. Nediljkom Rimcem, nositeljem liste za Skupštinu Hercegbosanske županije.
Prigodom druženja, stanovnici Kupresa su se upoznali s kandidatima i programom HDZ 1990 za predstojeće izbore, a ujedno su iznosili i probleme s kojima se Kupres i njegovi žitelji susreću. Posebno je naglašen nepostojanje niti jedne poslovnice banke u Kupresu usprkos tome što se radi o turističkom mjestu, kao i mjestu u kojemu je sjedište najvećeg poduzeća u županiji. Za danji razvoj cjelogodišnjeg turizma, gospodarstva kao i kvalitete života naglašena je nužnost što skorijeg rješavanja ovog, kao i drugih iznesenih problema.


HDZ 1990 će u nedjelju, 18. rujna održati druženja s članovima i simpatizerima u temeljnom ogranku Vidoši (Livno) u caffe baru – biffe Krombo u Lopaticama s početkom u 13h i temeljnom ogranku Sarajlije (Tomislavgrad) u osnovnoj školi Sarajlije s početkom u 19h.