Search
Close this search box.

Jednoglasno podržana lista HDZ-a 1990 za Gradsko vijeće Livna

Gradski odbor HDZ-a 1990 održao je sinoć u hotelu Novitas u Livnu svoju osmu sjednicu u proširenom sastavu. Pored članova Gradskog odbora, sjednici su nazočili i predloženi kandidati HDZ-a 1990 na predstojećim lokalnim izborima za Gradsko vijeće Livna.

Jednoglasno je podržan prijedlog kandidatske liste koju čini 36 visokomotiviranih osoba na čelu s Antonom Baraćem, nositeljem liste i predsjednikom Gradskog odbora HDZ-a 1990 za Gradsko vijeće Livna. Svoga kandidata za gradonačelnika Livna Gradski odbor je potvrdio još u ožujku ove godine, također jednoglasno.

Svoju potporu i puni angažman na listi HDZ-a 1990 dao je i dr. Nediljko Rimac, ministar zdravstva u Vladi Federacije BiH iz reda HDZ-a 1990.

Gradski odbor HDZ-a 1990 primio je na znanje izvješće o provedenim aktivnostima pred raspisivanje izbora, o održanim sastancima po temeljnim ograncima koji su ocjenjeni kao vrlo kvalitetna priprema za predstojeće izbore. Kandidati i članovi HDZ-a 1990 upoznati su s predstojećim aktivnostima u pripremi predizborne kampanje.