Search
Close this search box.

Mladi i politička akademija

Mladi kao najvrijedniji resurs

Prethodno iskustvo nam nije nužno bitno - bitna nam je motivacija i posvećenost pozitivnim promjenama.

NETWORKING, ZNANJA I VJEŠITE

Posebno smo ponosni na aktivnosti koje iniciraju naši članovi a koji se tiču brige o stalnoj edukaciji. Organizirane su brojne edukacije kroz Političku akademiju HDZ 1990,a tu prije svega mislimo na akaedimu za žene “Woman first” u organizaciji Fondacije Konrad Adenauer Sarajevo. Cilj nam je osnažiti naše članice kroz međusobnu edukaciju i jačati vlastite kapacitete kako bi što snažnije odgovorili na izove koji su pred nama.

VAŽNOST VOLONTIRANJA

Volontiranje je jedan od osnovnih principa svih naših članova i na taj način pružamo podršku jedni drugima. Na taj način učestvujemo u razvoju društvene solidarnosti, te postajemo aktivni i odgovorni građani u kreiranju kako naše zajednice, tako i budućnosti. Svakodnevno se trudimo da svaku volontersku aktivnost na terenu obojimo mladelačkom energijom i pozitivnim duhom!

UVIJEK ZAJEDNO

Seminari, radionice, poslovni i privatni uspjesi. Prilike za slavlje, druženje i dobru atmosferu u HDZ 1990 ne treba tražiti povećalom! Zajedno smo u svemu, od pomaganja u zahtjevnijim životnim situacijama do dijeljenja sreće

Svatko ima svoje razloge. Ali je svima zajedničko da vole biti dio HDZ 1990.

ZAJEDNICA ŽENA

Kakvi god izazovi bili uvjereni smo da će ih ove žene uspješno rješavati.” – Ilija Cvitanović

Svakodnevno radimo na programima osnaživanja žena i mladih u svrhu preuzimanja aktivnije uloge u političkim procesima.

Želiš sudjelovati u kreiranju vlastite budućnosti?