Search
Close this search box.

Održan sastanak TO Prikorika – Zastinje

Jučer je u prostorijama Osnovne škole “fra Lovro Karaula” u Livnu održan sastanak Temeljnog ogranka HDZ 1990 Prikorika – Zastinje. Sastanak je vodio predsjednik Temeljnog ogranka Ivan Penić. Članovima HDZ-a 1990 ovog Temeljnog ogranka obratili su se i kandidat za gradonačelnika Livna Mate Vukadin, te nositelj liste HDZ 1990 za Gradsko vijeće Livna i predsjednik Gradskog odbora HDZ 1990 Livno Anton Barać.

Stanovnici grada Livna i naselja u sklopu ovog Temeljnog ogranka kroz raspravu su iznijeli niz problema s kojima se svakodnevno suočavaju. Posebno je istaknut dugogodišnji problem ekološke bombe iznad grada, odnosno ilegalne deponije automobilskih guma na Bašajkovcu i Kruzima. Također, mještani su izrazili negodovanje zbog odnosa gradske uprave prema ovim naseljima kroz koja se asfaltiranje i popravci ulica vrše samo u predizborno vrijeme, a pojedine ulice uopće niti nemaju asfalt. Naglašeno je loše stanje dječjih igrališta u gradu i općenito loš odnos grada i gradske uprave prema imovini grada i gradskoj infrastrukturi.

Zaključak sastanka je da se svi ovi problemi žurno moraju rješavati i da su zbog toga promjene u načinu vođenja grada nužne i jedino moguće na izborima u listopadu 2024. godine.