Search
Close this search box.

OO HDZ1990 BUSOVAČA: Zbog iznimne važnosti nitko nema pravo opstruirati izgradnju nove zgrade Doma zdravlja u Busovači

Prije predstojeće sjednice OV Busovača koja će se održati 30.04. i na kojoj će se pronaći točka o kupovini zemljišta za izgradnju nove Zgrade Doma zdravlja u Busovači priopćenjem se oglasio i OO HDZ1990 Busovača. Donosimo ga u nastavku:

Na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća Busovača su građani mogli čuti kako je pokrenuta službena procedura za izgradnju nove zgrade JU Dom zdravlja u Busovači. Nažalost, ponovno smo bili svjedoci pokušaja opstruiranja i ovog projekta koji bi trebao u potpunosti biti apolitičan i koji za cilja ima poboljšanje zdravstvenih usluga za sve stanovnike Busovače.

Općinski odbor HDZ-a 1990 pozdravlja ovaj projekt koji će biti od koristi svim stanovnicima Busovače. Svjedoci smo užasnih gužvi u postojećoj zgradi JU Dom zdravlja Busovača koja se stvara zbog neadekvatne postojeće zgrade koja je davno postala premala za potrebe stanovnika Busovače. Nažalost, stanovništvo Busovače je sve starije i potrebe za liječničkom pomoći su sve izraženije. Zbog iznimne važnosti ovog projekta za svaku Busovku i Busovljaka on ni pod koju cijenu ne smije biti predmet bilo kakvog političkog potkusurivanja i političkog „ucjenjivanja“. OO HDZ 1990 Busovača će nastojati maksimalno podržati ovaj projekt kroz svoj budući rad u Općinskom vijeću, konstruktivna rješenja i prijedloge te kroz razgovor i suradnju sa nadležnim Federalnim ministarstvom zdravstva na čijem je čelu ministar iz HDZ-a 1990, stoji u priopćenju OO HDZ1990 Busovača