Search
Close this search box.

Pero Kovačević izabran za predsjednika HDZ 1990 Prozor-Rama

U prostorijama HE Rama u Prozoru u subotu je održana Skupština Općinske organizacije HDZ 1990 Prozor – Rama.

Skupštini je nazočio i predsjednik HDZ1990 Ilija Cvitanović koji se u svom govoru zahvalio članovima i simpatizerima stranke, istaknuvši kako je zahvalan svakom čovjeku u Rami, jer su svojom potporom stranci, njenim kandidatima na svim listama, kao i njemu osobno na zadnjim Općim izborima potvrdili snagu HDZ 1990..

”Nemam ni gram sumnje kako će na predstojećim lokalnim izborima potpora biti još snažnija. Ponosan sam što se u mom političkom djelovanju, a to su mi, pored ostalih, svojom potporom omogućili i moji Ramljaci, svakodnevno mogu zalagati za moju Ramu i svakog njenog čovjeka. Na tom se poslu, poslu služenja svomu narodu i svomu kraju, nikada neću umoriti” zaključio je Cvitanović.

Skupština je izabrala privremeni Općinski odbor,a za vršitelja dužnosti predsjednika stranke izabran je Pero Kovačević iz Rumboka.

“Zahvaljujem na povjerenju. Ukazali ste mi veliku čast ali pred mene i moje suradnike stavili odgovornu i vrlo izazovnu zadaću na izborima u listopadu potvrditi snagu HDZ 1990 u Prozor – Rami. Uvjeren sam kako ću na kraju tog izbornog procesa s ponosom moći kazati ”zadatak uspješno izvršen” kazao je Kovačević.

Inače, Skupstina je usvojila i Zaključak da se u okviru predizbornih aktivnosti istodobno nastavi dalje raditi na organiziranju stranačke infrastrukture, kako bi svaki dio općine kroz svoje predstavnike bio zastupljen u Općinskoj organizaciji stranke.

Nakon Skupštine, u Rumobocima je, uz prigodni domjenak, nastavljeno ugodno druženje.