Search
Close this search box.

U Lištanima predstavljen program i kandidati HDZ-a 1990 za predstojeće izbore

Jučer je u Lištanima održan sastanak Temeljnog ogranka HDZ-a 1990 Lištani. Domaćin sastanka bio je prof. Božo Perić, predsjednik Temeljnog ogranka i ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije. Na sastanku je kandidat za gradonačelnika Livna Mate Vukadin predstavio osnovne programske smjernice HDZ-a 1990 za predstojeće lokalne izbore koji će biti održani u listopadu. Sastanku je prisustvovao i predsjednik Gradskog odbora HDZ 1990 Livno Anton Barać koji će ujedno biti i nositelj liste za gradsko vijeće Livna.

Ovom prigodom članovi i simpatizeri HDZ-a 1990 imali su mogućnost iznijeti probleme s kojima se susreću, a dužnosnici HDZ-a 1990 su obećali da će imati sluha za sve probleme i da će odmah nakon stupanja na dužnost poduzeti korake za njihovo rješavanje. Kao jedan od problema navedeno je nepostojanje ambulante obiteljske medicine usprkos velikoj udaljenosti ovih naselja od grada. Također, istaknut je loš odnos grada prema studentima koji se odražava na činjenici da je grad Livno tek u mjesecu travnju raspisao javni natječaj za dodjelu stipendija.

Prof. Božo Perić, predsjednik TO HDZ 1990 Lištani i dr. Nediljko Rimac, predsjednik Središnjeg odbora HDZ 1990 i ministar zdravstva Federacije BiH istaknuli su projekte na kojima se aktivno radi za ovu mjesnu zajednicu. Kao i u ostalim temeljnim ograncima, istaknuto je da se žurno mora aktivirati rad mjesnih zajednica i raspisati izbore za njih kako bi mjesne zajednice bile nositelji projekata na lokalnoj razini.