Search
Close this search box.

Vitez: Održana 1.Sjednica novog saziva OO HDZ 1990

Jučer, 17.4.2023. u 18h u prostorijama HDZ 1990 Vitez održana je prva sjednica općinskog odbora sa 8 točaka dnevnog reda.

Usvojen je zapisnik sa konstituirajuće sjednice općinskog odbora održane u veljači, na kojoj je, podsjećamo, za predsjednika ponovno izabran Bojan Vidović, a u sastavu samog općinskog odbora je došlo do promjena, pa ga sada, pored predsjednika čine: Draženko Petrović, Stjepan Žuljević, Eva Rajković, Biljana Mlakić, Željko Topalović, Franko Šafradin, Anto Strukar, Ivo Matković, Franjo Livančić, Ratko Grebenar, Igor Livančić, Dragan Žuljević, Miro Totić i Tanja Matošević.
Na jučerašnjoj prvoj sjednici usvojen je poslovnik o radu OO, te je izabrano novo predsjedništvo u sastavu: predsjednik Bojan Vidović, potpredsjednici: Anto Strukar, Željko Topalović, Draženko Petrović i Igor Livančić. Izabrani su kandidati za ŽO HDZ 1990 kao i delegati za izbornu skupštinu ŽO HDZ 1990.
Funkciju političkog tajnika obnašati će Biljana Mlakić, posao rizničara će obavljati Dragan Žuljević.
Pod 6.točkom dnevnog reda bilo je izvješće o radu OO za razdoblje 2020.-2022, te financijski izvještaj za navedeno razdoblje.