Search
Close this search box.

VITKA GRGIĆ(HDZ1990): Ovog puta hrvatski birači imaju izbor

OVOG PUTA IMATE IZBOR, poručuje hrvatskim biračima predsjednica ’90-ke u Kiseljaku Vitka Grgić.

“Ukoliko imate ideju ili viziju, javite nam se, članska iskaznica nije uvjet”

poruka je predsjednice OO HDZ 1990 Kiseljak

Vitka Grgić, magistrica razredne nastave s višegodišnjim iskustvom rada u obrazovnom procesu, sredinom godine preuzela je dužnost predsjednice Općinskog odbora HDZ 1990, stranke na čijim listama je mnoštvo kandidata iz Središnje Bosne, a Grgić je tek jedna od njih.

„Hrvati Središnje Bosne ovog puta zaista imaju izbora, imaju ga među mnoštvom mladih i obrazovanih, ali i nas kandidata s višegodišnjim iskustvom rada u raznim segmentima društva“, naglašava Vitka Grgić, predsjednica ’90- ke u Kiseljaku.

Nakon preuzimanja dužnosti predsjednice HDZ 1990 u Kiseljaku, Grgić je kaže fokusirana na programske aktivnosti stranke s ciljem unaprijeđenja života u svim sredinama u kojima ova stranka djeluje i radom na terenu pomalo preuzima aktivniju ulogu. Kiseljak je jedna od njih.

U tom kontekstu, želi potaknuti suradnju sa svima koji imaju ideju ili viziju. „Svi koji u bilo kojoj oblasti života i rada imaju ideju ili viziju kako unaprijediti ili olakšati život bilo kojoj kategoriji društva, dobrodošli su u stranku kako bi ih iznijeli te zajedno s nama razmotrili mogućnosti i načine njihove realizacije.

Članska iskaznica nije nikakav uvjet. Želimo proaktivan odnos s ljudima koji žele bolju
budućnost svima na ovim prostorima, odnos za koji nije preduvjet članstvo u stranci“, poručila je predsjednica OO HDZ 1990 Kiseljak Vitka Grgić.

Svi zainteresirani mogu se javiti na broj mobitela: 063/725-438.

Centralna.ba